Algemene voorwaarden kalkman-handel.nl

Kalkman Handelsonderneming is totaalleverancier in werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en techniek. Binnen deze productgroepen leveren we producten van hoogwaardige kwaliteit en staat persoonlijke en professionele hulp hoog in het vaandel. Bij aanschaf van producten helpen wij u zo goed mogelijk, en kunnen we u dat adviseren waar wij van denken dat de beste oplossing is.

Voor verdere geleverde diensten verwijzen wij u graag door naar onze pagina ´diensten´.


Privacy-voorwaarden

Persoonlijke informatie

Kalkman Handelsonderneming gaat zorgvuldig om met persoonlijke informatie, door u verstreken of goedgekeurd via kalkman-handel.nl. Deze gegevens worden door kalkman-handel.nl verzameld om de dienstverlening en website te optimaliseren. Ook kunnen de verstreken gegevens worden gebruikt ten behoeven van het verwerken van bestellingen, betalingen of bezorging aan de opdrachtgever.

Links naar externe websites

Kalkman-handel.nl kan links bevatten naar andere website. Deze links worden gebruikt om extra informatie te verstrekken aan de bezoeker. Kalkman Handelsonderneming is niet verantwoordelijk voor de inhoud en informatie die verstrekt wordt op de websites, waar Kalkman Handelsonderneming geen invloed heeft op de inhoud van de websites.

Voor verdere informatie omtrent onze privacy-voorwaarden kunt u telefonisch of via de mail contact opnemen. Bezoek hiervoor de contact pagina.