Werkkleding kopen bij Kalkman: voor iedere branche!

Werkkleding: kleding die u past!

Werkkleding is op de werkvloer één van de belangrijke onderdelen van persoonlijke beschermingsmiddelen. Werkkleding zorgt namelijk voor extra veiligheid in verschillende werkomstandigheden. Wilt u de juiste werkkleding kopen? Uw veiligheid staat voor ons centraal, daarom bieden we u een breed assortiment.

Wat is werkkleding? 

Werkkleding is bedoeld om de werknemer of werkgever te beschermen tegen mogelijke risico’s waar ze tijdens het werk aan worden blootgesteld. Aanvullend kunnen persoonlijke beschermingsmiddelen hierin verder zorgen voor optimale bescherming. Ook kan werkkleding zorgen voor herkenbaarheid van uw bedrijf, bijvoorbeeld door middel van specifiek kleurgebruik, logo’s of door aangebracht borduurwerk. 

Welke eisen worden er aan werkkleding gesteld?

Als in de werksituatie de standaard werkkleding niet voldoende bescherming biedt tegen bijvoorbeeld weersinvloeden, hitte, kou, chemicaliën of dat er een ander gevaar is om letsel of gezondheidsschade op te lopen, dient beschermende gecertificeerde kleding te worden gedragen.

Werkkleding moet, naast specifieke eisen, voldoen aan EN340 - algemene bepalingen. Deze vereist een geschikte pasvorm, functioneel en comfortabel ontwerp, kleurecht, vormvast, sterk en duurzaam materiaal, markering over maatvoering, samenstelling van de stof en wasvoorschriften. daarnaast moet de maatvoering gebaseerd zijn op lichaamsmaten, gemeten volgens Europese maatvoeringWerkkleding kopen bij Kalkman: voor iedere branche!

Werkkleding dat aansluit op uw werkzaamheden!

Werkkleding moet aansluiten bij de werkzaamheden die u uitvoert. Zo beperkt u de risico's die uw werkzaamheden met zich meebrengen. Daarom bieden we werkkleding aan die u optimaal beschermt bij de volgende werkzaamheden:

Bekijk ook de normeringen die voor de verschillende omstandigheden bepaald zijn.

Customemade_werkkleding_samenstellen_bedrijfseenheid_design_bedrijfskleding_png
Custom-made werkkleding

Werkkleding is het visitekaartje voor uw onderneming. Buiten de belangrijke beschermende werking ervan, zorgt het voor herkenning en en zo straalt uw personeel professionaliteit en eenheid uit.

We bieden u de mogelijkheid om de kleding in uw bedrijfskleuren samen te stellen. Wilt u ook logo en tekst op uw kleding bedrukking? Neem daarvoor contact met ons op!

Wij werken met een Kleding Totaal Plan

Om het bestelproces voor de klant te vergemakkelijken, werken we bij Kalkman Handelsonderneming met het Kleding Totaal Plan. Omdat we begrijpen dat u graag met uw eigen zaken bezig bent en werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen onze specialiteit is, begeleiden wij u graag aan de hand van het Kleding Totaal Plan door de volgende stappen te ondernemen:

  1. Inventarisatie: in kaart brengen van uw wensen, werkomstandigheden en geldende veiligheidseisen.
  2. Presentatie: digitaal met uw bedrijfslogo, voorbeeldpakket op paspop, bezoek aan showroom.
  3. Vastlegging: samenstelling kledingpakket, logoplan, vervangingstraject, kledingmaten d.m.v. passessie
Gemakkelijk online te bestellen

Circulaire logistiek

Om verspilling van kleding tegen te gaan, hanteren we bij Kalkman een kleding retoursysteem, waarbij kleding dat niet meer in de juiste staat is, teruggestuurd kan worden. Lees hier meer over...