Techniek

Bij Kalkman Handelsonderneming vinden we het belangrijk om u op een goede manier te adviseren wanneer u op zoek bent naar technische producten. Mogelijk kunnen we u direct aanbieden waar u naar op zoek bent, zodat u aan de slag kan met uw werkzaamheden!

Zie onderstaand welke producten we aanbieden. Neem contact met ons op voor passend advies en om de mogelijkheden te bespreken.

FACOM handgereedschap

Kalkman biedt u Facom handgereedschap aan. Dit is gereedschap van de hoogste kwaliteit, dus ideaal voor de echte vakman en serieuze doe-het-zelver. Van kleinschalig handgereedschap tot volledig gevulde gereedschapskarren, zodat u bij uw werkzaamheden niets tekort komt!

Elektrisch gereedschap

Bij veel werkzaamheden is elektrisch gereedschap onmisbaar. Daarom nemen wij dit serieus voor u met een breed assortiment elektrisch Makita-gereedschap. Zo kunt u zowel binnen als buiten aan de slag met elektrisch gereedschap van de hoogste kwaliteit!

Hijs- en hefwerken

Kalkman Handelsonderneming biedt u een breed assortiment hijs- en hefmaterialen, hanteringsmaterialen en veiligheidsmiddelen. Van een eenvoudige hijsband tot grote elektrische lieren en van valbeveiliging tot heftafels. Zo bieden we u de techniek achter hijsen en heffen, maar ook de bijkomende accessoires. Kortom, alles wat u nodig heeft op het gebied van hijsen en heffen!

Verbruiksartikelen

Bij het werken met gereedschappen zij verbruiksartikelen essentieel. Daarom bieden wij u een ruim assortiment verbruiksartikelen, die uw techniek de (extra) opties biedt handelingen uit te voeren. Hiermee kan u al uw werkzaamheden op het hoogste niveau uitvoeren.

Bevestigingsmaterialen

Kalkman Handelsonderneming levert een breed assortiment aan bevestigingsmaterialen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, daarom werken we samen met gerenommeerde bedrijven. Bevestigingsmateriaal van de hoogste kwaliteit staat garant voor veiligheid binnen constructies.

Werkplaatsinrichting

Om op ideale manier aan het werk te kunnen gaan, is de juiste werkplaats belangrijk. Het opbergen en hiermee waarborgen van de kwaliteit van uw gereedschap is belangrijk voor de gebruiksduur. Buiten het overzichtelijk kunnen werken, voorkomt u hiermee dat het op ongewenste plekken rondhangt, kwijtraakt of beschadigd raakt. Daarom bieden wij u opbergkasten en werkbanken van de hoogste kwaliteit, zodat u overzichtelijk te werk kan gaan!